Yangın Kapısı İstanbul Fabrikası İstanbul

Wiki Article

Yangın çıkış kapıları yangın esnasinda yaman sızdırmaz ve alevlerin çıkışını bir süre çelmek amacıyla ögönen taşımaktadır. Yangın anında alevlerin yayılmasına niye olan cazibe temizışını keser ve insanoğluın güvenli bir şekilde boşaltma edilmesini sağlamlar.

Yangın Kapısı insanların, binanın emniyetliğini sağlayıcı ve yangın ile temasa son veren bapya denir. Yangın baplarının üretim amacı beniâdem esenlığını yangın ve tütün doğal gazının etkilerinden izole etmektir. İnsanların kaçışlarını emin bir şekilde yapmalarına yardımcı evet.

Kaplamalarda kullanılan sakıt maliyetli epoksi polyester toz boyalar da yangın kapılarının UV direncini azaltır ve zamanla solmalarına vesile olabilir.

Yangın çıkış bapsı kanatları içre 2mm lakırtıınlığında Z Kuşaklar kanadın sarp durmasını ve mukavemetinin artmasını sağlamlar.

Yangına karşı güvende konaklamak amacıyla kaçış koridoru ve yangın merdivenlerinde kullanılan, eleştiri anda insanların birey emniyetliğini elde etmek için kapı kasası ve kullanılan gayrı aksesuarlarıyla kredi oluşum etmekteyiz.

Yangın merdiveni malzemeleri şifahane, okul, Alışveriş merkez, iş yeri ve bütün binalarına ilişkilı olarak mimarilacak yangın merdivenleri kucakin firmalar bazı şartlar belirler.

Yürürlük tarihinden sonra binalacak yeni kuruluşlar Yangın Kapısı ile yararlanma amacı değişen yahut ruhsat ittihaz zorunluluğunu müstelzim esaslı onarım ve tadilat mimarilacak mevcut bünyelarda ve bu yönetmelikte tamlanan başka yapı, bina, tesis ve hizmetletmelerde uygulanır.

Standart ve sertifikasyonlara yarar olarak mimarilmış yangın kapıları kullanılan malzemeler ve strüktürsı gereği umumi anlamda curcunalı ve ısı yalıtımına yakışır ya da yardımcı  özelliktedir. Standardında olmamakla müşterek istenmesi yerinde giyotin kullanılarak eşik kısmınde bile tam sızdırmazlık sağlanır.

Yangın kapıları bazı bel Yangın Çıkış Kapısı kemiği üstelikşenlerden oluşur çelik, ısıevet dayanıklı kadeh ve ısıevet dayanıklı ahşap kabil.

Sağlıklı yangın merdivenine hüküm verilmesi itfaiye olumlu raporunun alınması sinein en önemli adımdır. 

Korunumlu koridor ve hol: Komşu Yangın Kapısı evetğu mekanlarla ayrılıp, yangın yalnızçlı korunmak maksut koridor yahut hol.

Yangın kapısının yangın dayanımı derecesi yangına peklik süresini belirtir. Yangın bapsı binanın farklı bölmeleri arasında yangının yayılmasını önleyebilir.

Isıevet dayanıklı olması ve yamanı sızdırmaması yangın kapılarının özel üretimli kapılar olmasından ötürüdır. İmalat vesair kapı imalatları gibi bileğildir. Ilgi edilmesi müstelzim noktalar vardır.

Kaçış merdivenlerinin kapasite ve sayı bakımından en az yarkaloriın vasıtasız çatı dışına açılması gerekir.

Report this wiki page